Life

Life is always a matter of choice, which gives you tons of chances , Don’t invest more in justifying unsuccessful experiences than in seeking solutions. We don’t have eraser at the pencil with whom we write our life book so, Live your life exactly as you want! Justify yourself to the ones that need you in their life’s, for those are the only people you need in your life.

Wednesday, April 17, 2013

Ma rupi si ma lipesti la loc

   Ma sudezi asa cum numai tu stii sa o faci. Esti picatura aia care cand lipeste nimic, nimic nu dezlipeste, ma cunosti atat de bine incat esti constient ca in momentul in care iti vad zambetul nu mai spun nimic. Ma arunc in bratele tale cu toate trairile si clipele frumoase pe care le-am petrecut impreuna. Zambesc si ma intreb de ce mereu sunt aici? de ce mereu sunt acolo in momentul in care tu ma cauti? Nu stiu ce dracului sa-mi raspund. Asta pentru ca nu ma intereseaza nimic in momentul in care esti in fata mea.

 Ba ma intereseaza. Un lucru, un singur lucru. Tu. Ma bucur de fiecare secunda pe care o petrec alaturi de tine. Si tu faci acelasi lucru. Se vede in ochii tai. Te tradeaza gesturile. Mainile umede. Privirea. Tot. Esti placerea mea vinovata si nu pot sa scap de ea. Nu vreau sa scap de ea. Sunt precum un dependent de heroina.
Toate sentimentele mi le plantez in tine. Zambesti.

 
    Te-am obişnuit cu tot ce însemn eu. Încetul cu încetul mi-am lasat amprenta asupra sufletului tau… De-acum ştii fără să îţi zic ce e în sufletul meu, de ce am nevoie şi ce văd ochii minţii mele când zâmbesc în colţul gurii sau pur şi simplu mă uit în gol. Ştii că beau cafeaua cu lapte şi cu mult zahăr. Ştii că trebuie să mă strângi la pieptul tău, când inima mea e iar în bucăti, doar ca să ştiu că eşti acolo. Ştii deja prea bine cămăruţele din mintea mea şi poţi pătrunde acolo cu cea mai mică uşurinţă. Ştii cum arăt dimineaţa, când sunt un mic monstru. Ştii că pot adormi, oricând şi oriunde dacă ştiu că eşti lângă mine, mai ales cu capul pe mâna ta şi că îmi place sa îţi aranjez parul. Ştii că am nevoie să ai grijă de mine. Ştii deja mult prea bine că fără tine nu aş rezista. Ştii că trebuie să mă ţii bine dacă mă enervez şi că trebuie să ai grijă de mine pe stradă pentru că nu mă uit pe unde merg.
Îmi ştii toti piticii de pe creier…şi sinceră să fiu nu stiu cum îi suporţi. Ştii că dupa atâta timp, orice ar fi,  te voi hrăni, îţi voi face cea mai bună cafea din lume, sau pur şi simplu voi fi acolo când vei avea nevoie. Dupa atâta timp, furi de la mine, ticuri nervoase, cuvinte şi expresii ale feţei...
 Şi nu mi-e frica să recunosc ca uneori îmi vine sa-ţi dau cu ceva în cap, pentru ca aşa cum ştii să mă linişteşti, ştii şi să mă enervezi. Dar nu pot să mă rup de toate astea şi să fug, pentru că aş fi doar pe jumatate om. Pentru că…
Fără tine-i cumplit, fără tine mi-e greu,
De n-ai fi tu cum eşti, eu n-aş rămâne eu.Don't close the book.... just turn the page. 
No comments:

Post a Comment