Life

Life is always a matter of choice, which gives you tons of chances , Don’t invest more in justifying unsuccessful experiences than in seeking solutions. We don’t have eraser at the pencil with whom we write our life book so, Live your life exactly as you want! Justify yourself to the ones that need you in their life’s, for those are the only people you need in your life.

Friday, October 4, 2013

Toate femeile merita un Oscar. Sau mai multe......

Unul pentru Best Actress in a Leading Role.

   Numai ele stiu cat de greu este sa fii actrita in propriul rol. Sa vii acasa cu un zambet, ca protagonista unei comedii romantice in scena de final, cand tu ai jucat la job intr-un thriller si-ti vine sa strigi, sa spargi, sa te descarci intr-un fel si nu poti... pentru ca esti in alt film. Unul in care copiii te iau de noua. Unul in care sotul te vrea amanta.

Mai merita femeile cate un Oscar pentru Directing si Screenplay.

    
Viata e un film din care nu poti sa iei pauza, nu tragi mai multe duble si nu primesti indicatii de regie. Nu-ti scrie nimeni scriptul. Ca actor ai nevoie de o memorie buna si de expresivitate. Tu esti actrita, regizorul si scenarist  All in one.

A... sa nu uit !

Best Costumes !

   E absolut de neinteles cum reusesc sa nu aiba niciodata ce sa imbrace si totusi sa te surprinda mereu cu ceva nou. Fie si doar o alturare a unor haine pe care le-a mai purtat.

Best Makeup,
pentru minunile pe care le fac cu timp putin si buget redus.

Si totusi, daca maine s-ar produce statueta aia in milioane de exemplare nu cred ca le-ar face fericite, dar tu ai putea sa faci un prim pas: treci in bucatarie si spala vasele.

1 comment:

 1. Salut,

  Iti urmaresc atenta post-urile de pe blog de ceva vreme. Imi place cum scrii, ma inspira! Asta m-a determinat sa-mi deschid si eu un Blog. Mi-ar face placere sa intru si eu in comunitatea voastra cu o tematica cel putin indrazneata. Incerc sa astern cuvintele intr-un mod cat mai savuros pe: http://delicii-masaj-erotic.blogspot.com/
  Te invit sa facem schimb de link-uri in Blogrol. Asta daca iti place desigur cum scriu.
  Eu sunt la inceput dar sper ca vom fi prieteni pe viitor.
  Daca esti interesat contacteaza-ma la adresa: giuliadelicii@yahoo.com
  Daca esti pe Facebook acolo sunt si eu! Mi-ar face mare placere sa ma adaugi la prieteni. Adresa mea de Facebook este: https://www.facebook.com/giulia.delicii
  Eu am sa te urmaresc in continuare! Tine-o tot asa!

  Cu stima,
  Giulia Teodorescu.

  ReplyDelete