Life

Life is always a matter of choice, which gives you tons of chances , Don’t invest more in justifying unsuccessful experiences than in seeking solutions. We don’t have eraser at the pencil with whom we write our life book so, Live your life exactly as you want! Justify yourself to the ones that need you in their life’s, for those are the only people you need in your life.

Wednesday, November 13, 2013

Pai da, stai pe bara, pentru ca voi, barbatii, v-ati organizat gresit lumea!

Ce nu stii tu, domnul meu, atunci cand va despartiti, este ca ea va avea cam de 10 ori mai multe oferte de imperechere/sex/dragoste/iesit in oras decat tine.
Ce trebuie voi – barbatii – sa intelegeti este ca atunci cand vine vorba de combinare in scopuri cel putin sexuale - cel putin in societatea noastra – femeile nu au altceva de facut decat sa… existe. O zic fara pic de rautate, sa nu fiu inteleasa gresit, da?
Adica nu au altceva de facut decat sa existe in sensul in care strazile, birourile, barurile si toate celelalte locuri publice sunt pline de barbati care alearga cu limba scoasa. Dupa femei. Ele nu trebuie sa faca ceva activ, in momentul in care sunt singure si sunt on-the-market, ele tin (ca vor sau ca nu vor) un casting perpetuu.
Un casting pentru care tot timpul se gasesc aplicanti. Iar pe aplicanti nu-i cheama nimeni, vin singuri… pentru ca asa sunteti voi, barbatii, catelusi simpatici si pofticiosi.
Bun. Ce e de inteles din asta?
Pai atunci cand te pregatesti sa-i spui:
Draga mea, eu te parasesc, mi-am gasit una mai buna! Oricum, tu fara mine esti tangenta la zero, deci… pa!
… eu cred ca ar trebui sa te gandesti mai bine.


Pentru ca dupa ce va suferi dupa tine – daca o va face – ea nu va avea de facut altceva decat sa-si ia pe ea o fusta, o bluza si ceva in picioare si sa iasa din casa. Si din momentul ala… tocmai ce a inceput castingul.
Si sa nu faci cumva greseala sa zici ca a ta este uratica si ca nu gaseste pretendenti. Crede-ma, cenusareasa ta poate fi printesa altuia oricand, fara “doar” si “poate”!
De ce scriu asta? Pentru ca tot aud si vad barbati care se vaita ca…
- Uita-te si tu, ne-am despartit de doar doua luni si fosta mea are deja gagic, in timp ce eu stau pe bara!
Pai da, stai pe bara, pentru ca voi, barbatii, v-ati organizat gresit lumea!
Pentru ca intreaga poveste este o adevarata fanfaronada! Adica in timp ce fetele va lasa sa credeti ca ele sunt niste gaini fara cap care alearga prin curte, iar voi sunteti niste adevarati ulii care le vaneaza pe ele… adevarul crunt este ca voi sunteti niste curcani care se infoaie intr-o vitrina, aflati intr-un perpetuu casting.
Si cand te prinzi de chestia asta… te podidesc lacrimile si-ti vine sa-ti smulgi penele, una cate una, si sa te arunci de pe marginea balconului (sper ca stiti bancul cu papagalul alcoolic)!
...punem cazul ca nu l-ati sti,
Un tip vrea sa-si cumpere un papagal. Se duce sa-l vada. Cerea 500$ pe el.
- Esti nebun ce are ma de e asa scump?
- Ba’ iti spun eu ca e marfa de papagal.
- Il iau. Dar spune-mi si mie ce defecte are ca nu poate fi perfect.
- Ai grija sa nu-l lasi in casa singur pentru ca face ravagii cand se imbata.
- Ok sefu’ am inteles.
Isi ia acasa, avea o casa mare cu semineu, bar cu tot ce ii trebuie. Ii spune:
- Ba’ fi atent sa nu te puna naiba sa te atingi de bautura cat sunt eu la servici ca te ia naiba. Te duc in balcon (era iarna afara) si iti smulg pana cu pana, ai grija.
- Nu ma stai linistit…
Pleaca omu’ la sevici normal ca papagalului ii ardea buza si s-a facut manga.
Vine omul acasa, cand a intrat … totul era daramat, nu se mai stia ce e in casa aia. Cauta papagalul nervos ca sa-i aplice pedeapsa dar ia-l de unde nu-i. Nu era nicaieri. Se uita el mai bine papagalul era in balcon isi smulgea singur penele si spunea:
-”Da-le-n p...a mea de pene!”

No comments:

Post a Comment